INEO | Adding together

Ineo Prototipos ofereix els seus serveis des de l'any 2000

Ineo prototipos va començar la seva activitat l’any 2000, en un petit garatge de Terrassa. El seu fundador, Raúl Aguilera, amb experiència en el sector del modelatge, va començar sol amb una màquina de colada al buit MCP001, però aviat necessità incorporar un tècnic de colada per satisfer la creixent demanda dels clients. Al cap d’un any aproximadament la plantilla estava formada per 4 persones. Por a poc, l’empresa va anar creixent fins arribar als 20 empleats actuals.

L’empresa desenvolupa actualment la seva activitat en una superfície de quasi 2.000 m2 i compta amb maquinària d’última tecnologia: quatre màquines de sinteritzat làser de pols de poliamida, cinc màquines de colada al buit, una taller de fusteria, un taller mecànic amb torn, fresadora convencional i trepà vertical, dues impressores 3D de cera per a fer models de microfusió de metalls, màquines de sorrejat...

Amb l’equip tècnic i les instal•lacions actuals Ineo continua oferint el servei que els clients esperen, cuidant fins el més mínim detall.

El mes de Març del 2010 l’excel•lentíssim alcalde de Terrassa visità les noves instal•lacions quedant molt satisfet de l’evolució realitzada per l’empresa egarense.

Política de qualitat

La nostra empresa

Ineo és una empresa de fabricació i comercialització de Prototips, Sèries curtes, Models de fosa, Maquetes i Utillatges, realitzats mitjançant tecnologies de Fabricació Additiva, Colada al Buit i Mecanitzat. Acompanyem als nostres clients des del desenvolupament de la seva idea o projecte fins a la selecció dels materials i acabats més realistes.

El nostre objectiu és satisfer els nostres clients, proveïdors i empleats. Creiem que l'excel·lència és el camí per tenir un creixement honrat i sostingut, respectant les normatives i legislació vigent.

Valors de Ineo

El nostre actiu més important és el nostre equip humà, que està basat en un comportament honest, respectuós, ètic i íntegre.

Equip

A la nostra organització cada idea compta i tota persona té veu. El valor fonamental de l'empresa són les persones que formem l'equip, les relacions que establim entre nosaltres, els nostres clients i proveïdors. L'empresa fomenta la formació contínua per millorar les competències de cada un de nosaltres.

Objectiu

Volem que els nostres clients ens percebin com el seu col·laborador de confiança. Millorar la productivitat i rendibilitat dels nostres clients és un dels nostres objectius principals. La millora contínua està sempre present en el nostre sistema de treball.

Benefici

Generar benefici ens permet mantenir els nostres valors i millorar la nostra organització.

Projecte

Volem que el projecte d'Ineo generi il·lusió en el nostre equip humà, afavorint el seu desenvolupament personal, fomentant la iniciativa individual, i fent-lo més dinàmic i eficient, aportant confiança i fidelitat als nostres clients.

 

10 de gener de 2019

Clients

Yasuni
Shad
Benedito Design
Visiometrics
BSH
Mahle
Grupo Antolín
Circutor
Bultaco
BJC
Valira
Sensofar