Història

  Una forma diferent de fabricar per als nostres clients

  Realitzant projectes des de l'any 2000

  Ineo va començar la seva activitat al gener de l'any 2000, en un petit garatge de Terrassa, a Barcelona. El seu fundador, Raúl Aguilera, amb experiència en el sector del modelatge i el prototipat, va començar sol, amb una màquina de buit MCP001, però aviat va necessitar incorporar un tècnic de colada per atendre la creixent demanda dels clients. Al cap d'un any aproximadament, la plantilla estava formada per 4 persones. A poc a poc, l'empresa va anar creixent fins arribar als 20 empleats actuals.

  L'empresa desenvolupa actualment la seva activitat en una superfície de gairebé 2.000m² i compta amb maquinària d'última tecnologia: màquines de sinteritzat làser de pols de poliamida (SLS), màquines d'estereolitografia (SLA), màquines de colada al buit, taller de fusteria, taller mecànic amb torn, fresadora convencional i trepant vertical, impressores 3D de modelat per deposició fossa, màquines de sorrejat i cabina de pintura Astra (Paint Box i cabina pressuritzada).

  Amb l'equip tècnic i les instal·lacions actuals Ineo continua oferint el servei que els clients esperen, cuidant fins al mínim detall.

  2000

  Els nostres inicis

  Ineo comença la seva activitat al gener de l'any 2000, en un petit garatge de Terrassa, a Barcelona. El seu fundador, Raúl Aguilera, amb experiència en el sector del modelatge i el prototipat, comença l'activitat amb una màquina de buit MCP001, en poc temps necessita incorporar personal per atendre la creixent demanda dels clients. En un any aproximadament la plantilla ja estava formada per 4 persones.

  2000

  2005

  Noves tecnologies

  Adquisició de dues màquines de sinteritzat làser (SLS).

  2009

  Noves instal·lacions

  L'empresa es trasllada a unes noves instal·lacions, l'empresa desenvolupa la seva activitat en una àrea de gairebé 1.000 m² i compta amb l'última tecnologia en equips.

  2009

  2015

  Fase d'expansió

  Iniciem una fase d'expansió durant la qual realitzem importants inversions que ens permet situar-nos com una de les empreses de referència en el sector.

  2018

  Ampliem instal·lacions

  Dupliquem la superfície disponible passant a tenir unes instal·lacions de 2.000 m2 que ens permeten realitzar noves inversions en noves tecnologies per millorar el servei i augmentar la nostra capacitat productiva.

  2018

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es