Projectes

  Mostrem alguns dels projectes que hem realitzat per als nostres clients.

  Ineo, col·laborant en els projectes dels nostres clients des de l'any 2000

  Des de la nostra fundació realitzem projectes per als nostres clients que inclouen la fabricació de Prototips, sèries curtes, models, maquetes i utillatges, realitzats mitjançant tecnologies d'impressió 3D, Sinteritzat làser (SLS) i Estereolitografia (SLA) i Colada al buit.

  En aquesta secció mostrem alguns exemples dels múltiples projectes que hem realitzat. Mostrem exemples de la fabricació de peces mitjançant estereolitografia, sinterització, sèries curtes mitjançant colada al buit, calibres de control, mecanitzat, control dimensional, models de fosa, re disseny i fabricació de models.

  Sinteritzat Làser TPU

  Projecte per AVELLANA DE WASABI

  Fabricació en goma TPU (flexibilitat i funcionalitat similar a el cautxú) de maquetes de cèl·lules i virus, mitjançant Sinteritzat Làser (Impressió 3D, SLS), per exposició al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.

  Estereolitografia (SLA)

  Projecte per a l'empresa TECNITOYS-Scalextric

  Fabricació de peces en estereolitografia per comprovar la seva geometria abans del llançament dels motlles definitius. Realització d'estereolitografies en alta resolució i ajust de tots els components entre si per a la seva validació.

  Sinterització (SLS)

  Projecte per a l'empresa CASALS

  Fabricació de peces en sinteritzat per validació de geometria i muntatge de components interns. Lliurament de peces ajustades entre si i amb polit exterior.

  Modificació Disseny i Model Màster

  Projecte per a IN.ME.SA.

  Partint d'un disseny i peces del braç del retrovisor de l'anterior sèrie, redisseny i fabricació de models segons indicacions del client.

  Motlles de silicona

  Projecte per a BEHR ESPAÑA

  Realització de estereolitografies i presèrie de peces colades al buit en motlles de silicona per al muntatge de prototips d'un sistema de calefacció d'automòbil. Fabricació de cinemàtiques i components prototip per sotmetre a diferents tests el comportament d'aquest sistema.

  Calibre de control

  Projecte per a INDUSTRIAL FLEXO (AVON AUTOMOTIVE)

  Disseny i fabricació de calibres de control per a canonada de motor d'automòbil. CAD, mecanitzat, sinteritzat làser i control tridimensional.

  Models de fosa

  Projecte per a DERBI Nacional Motor

  Fabricació de models i col·locació en placa per a la posterior fos d'alumini i mecanitzat. Paral·lelament, fabricació en estereolitografia i motlles de silicona de les tapes laterals que finalment seran de plàstic.

  Contacta amb nosaltres tant si tens un projecte semblant als que presentem o diferent, estem a la teva disposició per poder ajudar-te.

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es