Maquetes i models

  Les noves tecnologies de fabricació aconsegueixen reproduir maquetes i prototips amb un nivell de realitat i interactivitat que supera tots els precedents.

  Maquetes i models


  Quan es fa necessari poder visualitzar qualsevol estructura o prototip, les maquetes són un dels elements més importants, ja que permeten reduir l'escala del model original i plasmar físicament el seu disseny en 3D.


  La representació física d'un model ajuda a analitzar i a comprendre tots els elements que el componen -funcionalitat, detalls- i facilita la validació del seu disseny.


  Tradicionalment, aquest treball l'han realitzat de forma artesanal maquetistes especialitzats. Les tecnologies d'impressió 3D i els models digitals creats mitjançant programari 3D permeten reproduir de forma senzilla qualsevol element, aconseguint un alt nivell de detall i precisió. D'aquesta manera, oferim l'avantatge de poder combinar la fabricació additiva amb altres mètodes tradicionals.

  La fabricació additiva s'està utilitzant de manera especialment activa per a la creació de maquetes i models a escala per part d'estudis d'arquitectura, enginyeries, empreses constructores, immobiliàries i dissenyadors de producte, a causa del alt valor que aporta als seus clients.

  Ús de la fabricació additiva en la construcció de maquetes i models en 3D

  • Per obtenir resultats atractius i funcionals
  • Reducció de costos
  • Reducció de terminis de lliurament
  • Per obtenir productes més precisos
  • Per evitar despeses de material innecessaris i contribuir a la conservació del medi ambient
  • Varietat de materials per a la fabricació

  Volem ser el teu proveïdor de maquetes i models a escala

  Podem ajudar-te amb el Disseny i l'Enginyeria per a la preparació dels Fitxers per a la impressió 3D. El nostre equip tècnic i d'atenció al client està capacitat per Trobar les solucions adequades de cara a la fabricació de les teves maquetes i models a escala.

  Maquetes i models a escala

  A Ineo Prototips realitzem maquetes a escala, muntatges de conjunts, ajustaments i modelatge en escuma d'un model visual a partir de plànols 2D.

  Aportem la nostra experiència i mitjans per proporcionar al client l'aplicació d'una gran varietat d'acabats.

  Enginyeria

  Oferim el servei d'enginyeria per a realitzar els plànols 2D, generar els models 3D i preparar-los per a la impressió.

  Reducció de temps i cost

  Reduïm considerablement el temps i cost que seria necessari per realitzar les maquetes amb altres sistemes de fabricació tradicionals.

  Confidencialitat

  Garantim la total confidencialitat dels projectes en els quals col·laborem.

  Tecnologies disponibles a Ineo per a la fabricació de maquetes i models

  Els materials i tecnologies de fabricació additiva actuals posen a disposició del dissenyador noves opcions per al disseny i fabricació de maquetes i models a escala.
  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es