Utillatges

  A Ineo fabriquem els utillatges necessaris per a optimitzar la producció, assemblatge i control de qualitat de les peces.

  Utillatges


  L'objectiu dels utillatges d'ajuda a la producció i assemblatge és reduir i simplificar, d'una banda, el procés i els temps de fabricació i, de l'altra, els costos operatius.

  Els utillatges per al control de qualitat tenen com a objectiu ajudar en la verificació i validació de la geometria de les peces.

  A Ineo combinem la fabricació additiva amb altres mètodes de fabricació per a l'obtenció d'utillatges. Per a això tenim en compte paràmetres com la funcionalitat, la geometria, la temperatura de treball, el cost i tots aquells requerits específicament pel client.

  Aquesta combinació de metodologies de fabricació ens permet produir utillatges en un termini de fabricació inferior als que s'obtenen amb altres mètodes tradicionals, reduint així el seu cost.

  Per què fabricar utillatges?

  • Reduir els costos operatius
  • Ajudar a automatitzar la producció
  • Facilitar les operacions d'acoblament
  • Realitzar operacions d'inspecció i de control de qualitat
  • Dur a terme accions específiques en la producció
  • Optimitzar els processos productius

  Volem ser el teu proveïdor d'utillatges

   

  Treballem per a una gran varietat de sectors industrials com automoció, transport i consum.

  Fabriquem útils i eines de producció per als nostres clients utilitzant diferents tecnologies de fabricació additiva en combinació amb altres sistemes de fabricació, reduint considerablement el temps i cost necessari per a la seva fabricació.

  Estem preparats per complir amb qualsevol expectativa en termes de capacitat de resposta, preu, temps de lliurament, innovació i qualitat.

  Garantim la total confidencialitat dels projectes en els quals col·laborem.

  T'ajudem amb l'enginyeria i disseny de les teves utillatges

  El nostre equip està preparat per adaptar-se als requisits tècnics del teu projecte, oferint-te les millors solucions i eines per optimitzar la teva producció i reduir costos operatius.

  Tecnologies per a la fabricació d'utillatges

  A Ineo creiem que la tecnologia i els materials no han de limitar la capacitat del dissenyador a l'hora de desenvolupar un producte. Per això, ens comprometem a trobar la combinació adequada de materials i tecnologies de fabricació additiva de cara a fabricar els utillatges que necessitis.

  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es