Acabats

  Els acabats de qualitat en peces finals i prototips són molt importants. Per això ens hem especialitzat en l'aplicació d'acabats, per obtenir un aspecte realista en qualsevol tipus de peça.

  Acabats


  Els processos d'acabats tenen com a finalitat aconseguir que les superfícies dels productes assoleixin les necessitats requerides pels nostres clients pel que fa a l'aspecte, textura i comportament final per al qual han estat dissenyats.

  Actualment els estàndards de qualitat són cada vegada més exigents. Per aquest motiu, els acabats han passat a ser un procés de producció de primera línia, ja que marquen la diferència en l'aspecte final de les peces.

  A Ineo som especialistes en una gran varietat d'acabats. Així mateix, disposem d'un equip humà amb àmplia experiència en el sector i dels materials i eines més adequats per obtenir els resultats que el client necessita.

  Objectiu dels acabats superficials

  • Aconseguir un impacte positiu en l'usuari respecte a l'estètica del producte
  • Obtenir el mateix aspecte que el producte final
  • Assolir el nivell d'ajust i muntatge adequat per als possibles components
  • Obtenir diferents propietats mecàniques de la superfície
  • Protegir contra la corrosió
  • Modificar la rugositat
  • Millorar el nivell d'esterilitat
  Serveis - Acabats - Hidrografia - Ineo

  Oferim una àmplia varietat d'acabats que s'ajusten a les teves necessitats

  A Ineo som especialistes en acabats. Pots triar entre diferents tipus d'acabats superficials, com pintats d'alt brillantor, pintats mat, envernissats, sorrejats i metal·litzats.
  A continuació presentem alguns dels acabats que realitzem a Ineo, si necessites un acabat diferent o ampliar informació contacta amb nosaltres

  Pintat

  Brillantor

  Texturat

  Setinat

  Mat

  Tintat

  Hidrografia

  Fibra de carboni

  Marbre

  Fusta

  Metal·litzat

  Cromat

  Raig de sorra

  Marcació làser

  Texts

  Logos

  Imatges

  Tampografia

  Tecnologies de fabricació additiva disponibles a Ineo

  Creiem que la tecnologia o materials no han de limitar la capacitat del dissenyador per poder desenvolupar productes. Trobarem la combinació de tecnologia, materials i acabats adequats per donar forma al teu projecte. Per a això, disposem de multitud de materials i de diverses tecnologies de fabricació additiva.
  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació

  Necessites ajuda pel teu projecte?

  Si necessites fabricar prototips, sèries curtes o peces finals, amb terminis de lliurament i preu competitius, o necessites més informació, contacta amb nosaltres.
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es