Enginyeria i disseny

  A Ineo oferim una solució integral als nostres clients, en ser capaços de participar en qualsevol etapa del procés d'enginyeria i disseny.

  Enginyeria i disseny


  Sabem que la reducció de temps des de la primera idea fins a la disponibilitat en el mercat dels nous productes és clau. Per això comptem amb un equip de professionals experts amb la formació tècnica adequada.

  Els nostres tècnics utilitzen el programari i les tecnologies de fabricació més avançades per ajudar als nostres clients a complir aquest objectiu i donar forma a les seves idees.

  La nostra solució integral inclou: anàlisi del projecte, disseny, prototips i fabricació d'una sèrie curta de peces en material final.

  Podem col·laborar amb els nostres clients en qualsevol etapa del procés. Consulta'ns les teves necessitats i ens implicarem en el teu projecte.

  Etapes clau de l'enginyeria i disseny en el desenvolupament de productes

  • Desenvolupament de les idees inicials
  • Avaluació del concepte
  • Realització de prototip ràpid
  • Anàlisi de l'aparença i funcionalitat
  • Simulació de diferents acabats
  • Fabricació de Presèries
  • Producció

  Necessites ajuda per a l'enginyeria i el disseny?

  El nostre equip està preparat per adaptar-se als requisits tècnics del teu projecte oferint-te les millors solucions per assolir els teus objectius. Garantim una total confidencialitat.

  Les tecnologies de fabricació additiva disponibles a Ineo permeten als enginyers i dissenyadors de productes realitzar prototips de forma ràpida, estalviant temps i costos en cadascuna de les etapes del desenvolupament.

  T'ajudem amb l'enginyeria i disseny dels teus productes

  A Ineo oferim una solució integral al implicar-nos en qualsevol etapa del procés d'enginyeria i disseny

  Serveis - Enginyeria i disseny - Ineo

  Realització completa del projecte a partir de les idees inicials del client

  Tractament de la informació en 2D o 3D ja disponible

  Generació del CAD 3D

  Generació de fitxers en format STL

  Fabricació de prototips

  Fabricació de pre-sèries

  Fabricació de sèries curtes

  Fabricació de sèries curtes en material final

  Tecnologies de fabricació disponibles a Ineo

  Una de les grans avantatges de l'aplicació de les tecnologies de fabricació additiva en el desenvolupament de productes és que el disseny no finalitza quan comença la producció. Això es deu al fet que aquestes tecnologies permeten una millora contínua dels productes i l'optimització dels processos d'acoblament i control de qualitat.

  La tecnologia o materials no han de limitar la capacitat del dissenyador per poder desenvolupar productes. Trobarem la combinació de tecnologia, materials i acabats adequats per donar forma al teu projecte. Per a això, disposem d'una àmplia gamma de materials i de diverses tecnologies de fabricació additiva.

  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es