Sèries curtes i peces finals

  La fabricació de sèries curtes i peces finals amb tecnologies de fabricació additiva, colada al buit o mecanitzat CNC, són solucions eficaces, tècnica i econòmicament viables respecte a altres mètodes de fabricació.

  Fabricació de sèries curtes i peces finals

  La fabricació de peces finals mitjançant tecnologies de fabricació additiva permet obtenir peces de poliamida (PA 12) sense limitacions pel que fa a la geometria dels dissenys i sense la necessitat d'invertir en motlles d'injecció.

  En tots dos casos, la reducció del temps i cost de fabricació de components constitueix un avantatge respecte a altres mètodes de fabricació tradicionals.

  Aquests presenten generalment la problemàtica de no resultar viables tècnica i econòmicament per a la fabricació de sèries curtes. Per això, cada vegada més, les empreses busquen solucions eficaces a través de les noves tecnologies.

  Fabricar sèries curtes i peces finals

  • Per reduir el temps i cost de fabricació de components
  • Si el producte ha d'estar en el mercat en un curt termini de temps
  • Si es tracta d'una primera versió del producte
  • Si es tracta d'una evolució d'una versió anterior del producte
  • Per optimitzar la personalització del producte
  • Quan les unitats a fabricar no justifiquen la fabricació d'un motlle d'injecció

  Volem ser el teu proveïdor per a la fabricació de sèries curtes i peces finals

  El nostre equip tècnic et donarà un suport continu i et proporcionarà les solucions més adequades perquè la fabricació de les teves sèries curtes i peces finals compleixin amb les teves expectatives.
  Fabricació de sèries curtes i peces finals - Ineo

  A Ineo comptem amb l'equip material i humà adequat per assegurar terminis de lliurament ràpids. Posem a la teva disposició una àmplia varietat de materials per a la fabricació de les peces.

  Fabricació de sèires curtes i peces finals - Màquines de sinteritzat - Ineo

  Disposem d'un ampli parc de maquinària per a fabricació additiva, que juntament amb el procés de colada al buit i la mecanització CNC ens permeten fabricar peces d'alta qualitat.

  Fabricació de sèries curtes i peces finals - acabats superficials - Ineo

  A Ineo som especialistes en acabats. Posem a la teva disposició diferents tipus d'acabats superficials, com pintats alta brillantor, pintat mat, envernissats, sorrejats, metal·litzats.

  Degut a que les empreses que competeixen entre si poden oferir multitud de productes similars, cada vegada resulta menys rendible la fabricació d'un alt volum de peces.

  A més, la personalització del producte i l'enfocament a un sector concret de població és una de les tendències actuals.

  A Ineo podem realitzar una producció de sèries curtes de peces amb el nivell de personalització que més s'adapti a les teves necessitats

  Tecnologies per a la fabricació de sèries curtes i peces finals

  Disposem de tecnologia i materials per al disseny sense límits i desenvolupament del teu producte. Combinarem la tecnologia, els materials i els acabats que necessitis per donar forma al teu projecte.
  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es