Peces de silicona

  Fabriquem sèries curtes de peces en silicona que ofereixen una gran versatilitat i resistència a altes temperatures per al sector industrial, metge i alimentari, complint amb la normativa FDA.

  Peces de silicona


  Els prototips i sèries curtes de peces de silicona resulten especialment útils en una àmplia varietat d'aplicacions industrials.

  Permeten validar el disseny, funcionalitat i aplicacions per garantir que les peces compliran amb l'objectiu per al qual han estat creades.

  Les peces presenten una llarga vida útil amb una gran resistència a la deformació per compressió, tenen excel·lents propietats mecàniques i són aptes per a ús alimentari i sanitari en compliment amb la normativa FDA ("Food and Drug Administration, USA").

  Peces fabricades en silicona

  En funció de la geometria i el disseny de la peça, fabriquem els motlles i utillatges necessaris per a la producció de les peces de silicona. Les tecnologies de fabricació additiva (impressió 3D) i els nostres processos de producció ens permeten reduir el cost i els terminis de lliurament.

  Biocompatibilitat

  La silicona és insípida, inodora i no desenvolupa bacteris, tampoc és corrosiva amb altres materials

  Resistència química

  Resisteix alguns químics, inclosos alguns àcids, oxidants químics, alcohol isopropílic i amoníac

  Propietats elèctriques

  A diferència d'altres materials, manté les propietats a temperatures extremes i és aïllant

  Propietats mecàniques

  Manté els valors de tracció i elongació després de llargues exposicions a temperatures extremes

  Avantatges de les peces fabricades amb silicona

  • Excel·lent estabilitat dimensional
  • Apta per a productes alimentaris i medicinals (FDA)
  • No contamina
  • No és tòxica
  • Llarga vida útil
  • No és compatible amb el creixement bacterià

  Aspectes a tenir en compte

  • Sensibles a contaminants
  • Alliberament d'hidrogen (si el buidatge es realitza de forma immediata)
  Estem especialitzats en la fabricació de tot tipus de recipients, protectors, tapes, juntes i tot tipus de peces de silicona, adaptats a les teves necessitats i dissenys.

  Podem fabricar els teus prototips ràpids, sèries curtes i peces finals de silicona.

  Volem ser el teu proveïdor de peces de silicona

  Estem especialitzats en la fabricació de peces de silicona i comptem amb l'equip humà i material adequat per a la producció dels teus productes i dissenys.

  Disposem d'un extens parc de màquines de diferents tecnologies per a la impressió 3D que, juntament amb l'àrea de colada al buit i fabricació de peces, ens permet oferir l'avantatge de combinar la fabricació additiva amb altres mètodes de fabricació tradicionals.

  Tecnologies de fabricació additiva per a fabricació de peces de silicona

  Disposem de tecnologies i materials perquè els teus dissenys i desenvolupaments de producte no tinguin límits. T'ajudarem a trobar la millor combinació de tecnologia, materials i acabats que necessitis per donar forma als teus projectes.

  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es