Prototips ràpids

  Els prototips són un element essencial en cada pas del procés de desenvolupament de productes.

  Prototips ràpids


  Els prototips ràpids funcionen tant per a proves visuals com funcionals, gràcies a la possibilitat de poder obtenir-los de forma ràpida mitjançant una gran varietat de tecnologies i materials disponibles.


  Els enginyers i dissenyadors poden realitzar verificacions dels seus dissenys, com ara proves d'ajust, forma i funcionalitat amb un model adaptat a les característiques del producte final.

  Amb l'ús de les tecnologies de fabricació additiva es poden crear tot tipus de geometries en curts terminis de temps, comparat amb altres processos tradicionals. Qualsevol arxiu CAD 3D pot ser fabricat mitjançant l'ús de Estereolitografia (SLA), Sinteritzat Làser (SLS), Modelatge per Deposició Fosa (FDM), Multijet Fusion (MFJ) i altres tecnologies.

  Quan triar prototips ràpids?

  Quan necessites concentrar-te en la creativitat

  Nosaltres ens encarreguem de la resta

  Quan el projecte requereix terminis de lliurament ajustats

  Fabriquem els prototips de forma ràpida perquè puguis validar dissenys i realitzar proves

  Quan precises d'una alta qualitat d'acabat

  Oferim una àmplia varietat d'acabats que s'ajusten a les teves necessitats

  Quan hi ha l'objectiu de reduir costos

  Reducció de temps i costos durant el procés productiu

  Quan necessites peces d'alta precisió molt similars a les reals

  Per la qualitat de fabricació i l'àmplia varietat de materials disponibles
  Image

  Volem ser el teu proveïdor de prototips ràpids

  El nostre equip tècnic i d'atenció al client està preparat per trobar les solucions adequades per a la fabricació dels teus prototips i dissenys.

  També podem ajudar-te amb l'enginyeria, disseny i preparació de fitxers per a impressió 3D.

  Aconseguim que el client pugui verificar fàcilment que el disseny coincideix amb la realitat per a la qual s'ha concebut el producte final.

  El nostre equip de gestió de projectes t'ofereix el seu suport durant totes les fases del procés. Finalment, comptem amb un equip humà i material adequat per assegurar terminis de lliurament ràpids.

  Raons per confiar en Ineo


  A Ineo disposem d'instal·lacions d'última generació que garanteixen un resultat excel·lent

  Disposem d'un extens parc de màquines de diferents tecnologies per a la impressió 3D que, juntament amb l'àrea de colada al buit i fabricació de peces, ens permet oferir l'avantatge de combinar la fabricació additiva amb altres mètodes de fabricació tradicionals

  A les nostres zones d'acabat i pintat de peces, realitzem diferents tipus d'acabats superficials com pintat, hidrografia, metal·litzat, sorrejat, decapat i tampografia, entre d'altres

  Tecnologies disponibles a Ineo per a prototips ràpids

  Tecnologia i materials sense límits per al disseny i desenvolupament de producte. Donarem forma al teu projecte combinant la tecnologia, els materials i els acabats que necessitis.

  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació

  El teu proveïdor de prototips ràpids

  El nostre equip està preparat per adaptar-se als requisits tècnics del teu projecte oferint-te les millors solucions per assolir els teus objectius.

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es