Estampació metàl·lica

  Realitzem estampat de metalls per a l'obtenció de peces úniques, sèries curtes i pre-sèries de components de xapa d'acer, galvanitzat, alumini, coure i acer inoxidable entre d'altres.

  Estampació metàl·lica


  Fabriquem peces úniques, sèries curtes i pre-sèries dels seus components de xapa a partir de processos combinats com tall làser, punxonat, plegat, estampació i soldadura.

  Realitzem muntatge de conjunts i la incorporació d'elements mecànics com inserits, torretes o femelles i tot això a partir d'una gran varietat de materials, aliatges i acabats superficials.

  Elaborem matrius senzilles en materials que ens permet oferir els millors costos i terminis de fabricació.

  Què és l'estampació metàl·lica?

  L'estampat de metalls o estampació és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Una d'aquestes matrius, que es considera la matriu superior o martell, llisca sobre una guia, l'altra, anomenada estampa inferior o enclusa és fixa. Mitjançant l'aplicació de pressió progressiva o percussió entre les dues estampes s'obtenen les peces desitjades.

  La fabricació de peces de xapa es pot classificar en dues categories:

  Ineo - Tecnologia - Estampació metál·lica - Tall làser

  TALL

  El Tall de la xapa en desenvolupament es pot realitzar per processos com el tall làser, encunyat, mecanitzat o cisellat.
  Ineo - Tecnologia - Estampació metál·lica - Configuració

  CONFIGURACIÓ

  La Configuració es pot obtenir mitjançant processos com el plegat i l'embotició a partir d'útils de conformat únics o progressius.

  Quan realitzar estampació metàl·lica?

  A Ineo fabriquem peces úniques, sèries curtes i pre-sèries dels seus components de xapa; tot i que la estampació de xapa és una tecnologia que permet un gran nivell d'automatització de processos, especialment quan es tracta de fabricar grans quantitats d'un producte, en Ineo podem fabricar matrius senzilles que ens permeten l'obtenció de sèries curtes.

  La seva aplicació està molt estesa en el sector de l'automoció, transport i equips agrícoles entre d'altres.

  Se sol utilitzar per a la fabricació de suports d'electrònica per a molts sectors, carcasses, carrosseries, envoltants, armaris, elements decoratius, etc.

  Ens adaptem als teus requeriments

  La nostra flexibilitat productiva ens permet atendre les teves necessitats tècniques oferint diferents acabats i materials.

  Acabat - Raspallat

  Acabat - Pintura per pistola

  Acabat - Pintura en pols

  Plegat

  Reblat

  Acer galvanitzat

  Alumini

  Bronze

  Coure estanyat

  Inox

  Motlle

  Útil

  Volem ser el teu proveïdor d'estampació metàl·lica

  Tenim experiència en múltiples processos de conformat de xapa i comptem amb un equip de professionals experts en la gestió de projectes. Explica'ns el teu projecte i t'ajudarem a desenvolupar-lo!

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es