Aquest Avís sobre privacitat descriu els procediments que seguim per recopilar, utilitzar, divulgar, conservar i protegir les dades personals dels usuaris del nostre lloc web.

Principis

Per Ineo Prototipos SL la protecció de dades personals dels usuaris és una prioritat per tant volem informar-te que aquest web garanteix els teus drets.

  • Si no és realment necessari per a prestar els serveis requerits, mai demanarem informació personal.
  • Excepte per al compliment de la llei o en el cas que s'hagi atorgat autorització per part de l'interessat mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú.
  • Les dades personals no s'utilitzen mai amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

En funció d'exigències legislatives o autoregulació, la nostra política de privacitat podria variar, per aquest motiu aconsellem als nostres usuaris que la revisin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Menors d’edat

En cap cas es demanaran dades de situació professional, econòmica, o relatius a la intimitat d'altres membres de la família sense el consentiment dels pares o tutors per al cas dels menors de tretze anys.

Si has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares i ets menor de tretze anys no has de registrar-te com a usuari i / o no has de facilitar les teves dades de contacte mitjançant els nostres formularis.

Regulacions legals acollides per aquesta web

Ineo Prototipos ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. També compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les dades personals

  • Identitat del responsable: Ineo Prototipos SL
  • Nom comercial: Ineo Prototipos
  • NIF/CIF: B62157078
  • Adreça: C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit, 08227 Terrassa (Barcelona)
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Activitat Fabricació de sèries curtes, prototips i impressió 3D professional

Les dades enviades a través dels formularis del lloc web rebran el tractament de dades de "Usuaris web i clients", tal com està previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat.

S'implementen totes les mesures organitzatives de seguretat i tècniques establertes en la legislació vigent.

Obtenció de dades

Les dades personals s’obtenen de:

  • Formulari de contacte.
  • Formulari de venda.
  • Registre de compte.

Drets en facilitar les dades

  • Els interessats podran sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
  • Els interessats podran sol·licitar la rectificació de dades inexactes
  • Els interessats podran sol·licitar la supresió de les seves dades, per exemple; quan ja no siguin necessaris per als fins que van ser captats.
  • Els interessats podran en determinades circumstàncies sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas les dades seran conservades per a l'exercici o defensa de possibles reclamacions.
  • Els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas Ineo Prototipos SL, excepte per motius legítims i imperiosos, deixarà de tractar les dades en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la situació particular dels interessats.
  • Els interessats podran sol·licitar la portabilitat de les dades.

Si els interessats consideren que el tractament de dades personals que els concerneixen infringeix el Reglament tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, que actua com l'autoritat de control.

Finalitat del tractament

Quan un usuari es connecta a aquesta web per enviar un missatge de correu electrònic al titular o realitzar alguna contractació està facilitant informació de caràcter personal de la qual Ineo Prototipos SL és responsable. La informació facilitada pot incloure l'adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. Quan l'usuari facilita aquesta informació dóna el seu consentiment perquè pugui ser recopilada, gestionada, emmagatzemada i utilitzada per Ineo Prototipos SL tal com està descrit en la present Política de Privadesa i en l'Avís Legal.

Sistemes de captura d'informació disponibles en aquest lloc web, mitjançant els quals es realitza el tractament de la informació facilitada per les persones interessades i la seva fi:

Formulari de contacte: Es sol·liciten les següents dades personals: nom, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic. Aquestes dades poden ser utilitzades per Ineo Prototipos SL per respondre a les peticions d'informació, consultes i comentaris relatius a la informació inclosa al web, el tractament de dades personals, els serveis prestats per l'empresa així com altres consultes que pugui tenir l'interessat i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. Les dades facilitades estaran ubicats en els servidors de 10dencehispahard SL (Proveïdor de hosting de Ineo Prototipos SL) dins de la UE.

Formulari de venda: L'usuari disposa de diferents formularis de compra subjectes a les condicions de contractació especificades en les condicions de contractació particulars per a cada producte o servei on es requeriran dades de contacte i de pagament. Les dades personals sol·licitades són les següents: nom, cognom, CIF / NIF, email, adreça, dades de facturació. Les dades facilitades estaran ubicats en els servidors de 10dencehispahard SL (Proveïdor de hosting de Ineo Prototipos SL) dins de la UE.

Formulari de subscripció a continguts: Es sol·liciten les següents dades personals: nom, e-mail, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l'usuari en realitzar la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Gestionem l'enviament de newsletters o butlletins electrònics mitjançant Mailchimp. Com utilitzem aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, informem que els servidors de Mailchimp estan allotjats fora de la UE, als EUA, acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible a https://www.privacyshield.gov/list, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció.

Formulari de registre de compte: Es sol·liciten les següents dades personals: nom, e-mail, per gestionar l'alta de registre del compte a la meva comunitat. Les dades facilitades estaran ubicats en els servidors de 10dencehispahard SL (Proveïdor de hosting de Ineo Prototipos SL) dins de la UE.

Altres finalitats del tractament de dades personals:

  • Per millorar els serveis que ofereix aquesta web
  • Quan l'usuari navega en aquesta web també es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes descarregades en l'ordinador de l'usuari, detallades en la política de cookies.
  • Per al desenvolupament d'eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a recollir amb garantia de confidencialitat les dades personals, garantint d'aquesta manera el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable.
  • A causa de que Ineo Prototipos SL pot tenir presència en xarxes socials aquest apartat serà mitjançant el qual es regirà el tractament de les dades de les persones que es facin seguidores a les pàgines oficials de Ineo Prototipos SL. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari dels llocs web de Ineo Prototipos SL. Es tractaran les dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis d'Ineo Prototipos SL. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. Els perfils de seguidors a les xarxes socials no s'utilitzaran en cap cas per a l'enviament de publicitat de manera individual

Ineo Prototipos no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que permetin identificar l'usuari, tampoc ho farà en el futur, a tercers sense consentiment previ. En alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, per a aquests casos, es requerirà el consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat d'aquesta col·laboració sempre realitzat segons els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació pel tractament de dades personals

El consentiment és la base legal per al tractament de les dades de l'interessat.

El consentiment amb aquesta política de privacitat és requerit per a realitzar comentaris o contactar en aquesta web.

L'oferta de serveis i comercial o prospectiva de productes està basada en el consentiment sol·licitat, en cap cas l'execució del contracte de subscripció quedarà condicionada per la retirada d'aquest consentiment.

La contractació de serveis i productes també, segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

Temps de conservació de les dades personals

Es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil i no se sol·liciti la seva supressió per part de l'interessat.

Destinataris als que es comunicaran les dades

Ineo Prototipos comparteix dades amb els següents prestadors (sota les seves corresponents condicions de privacitat) per a la prestació de serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis, havent estat seleccionades atenent al compliment dels drets preservats en aquesta web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per actuar com a encarregats de tractament, no podent utilitzar-la per altres fins. També han de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: 10DENCEHISPAHARD, S.L., C/ Girona 81-83 local 6 08380 Malgrat de Mar Barcelona. Més informació a https://www.cdmon.com/es/ Tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor de hosting a Ineo Prototipos SL

Plataforma web: Joomla.org, més informació a https://joomla.org/ tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a Ineo Prototipos SL.

Email marketing: The Rocket Science Group LLC (Mailchimp), amb domicili a EEUU. Més informació a www.mailchimp.com Tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de gestió d’email Marketing a Ineo Prototipos SL.

Google Analytics: servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats a l'ordinador de l'interessat, per ajudar a Ineo Prototipos SL a realitzar l'anàlisi de l'ús que fan els usuaris del lloc web. La galeta genera informació sobre l'ús (incloent la direcció IP de l'usuari) és transmesa directament i arxivada per Google en els seus servidors d'Estats Units.

Google Adwords: Ineo Prototipos SL realitza campanyes de publicitat mitjançant el programa Google Adwords. Els anuncis es mostren a les pàgines de resultats de Google, però en col·laborar amb Google s'utilitzen galetes per mostrar resultats d'anuncis més rellevants i relacionats amb recerques recents. En aquest tipus de cookies s'inclouen serveis de tercers com Google Analytics o Adsense, també una sèrie de serveis de la marca DoubleClick. En visitar aquesta pàgina, s'envien galetes procedents d'aquests serveis a la teva navegador. En el següent enllaç es pot consultar com Google utilitza aquestes galetes https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=ca i a https://policies.google.com/technologies/types?hl=ca els tipus de cookies utilitzats per Google. L'usuari pot administrar els anuncis de Google i indicar que no es mostrin anuncis basats en interessos utilitzant la configuració d'anuncis disponible a https://adssettings.google.com/. Malgrat que l'usuari decideixi no seguir rebent aquest tipus d'anuncis és possible que segueixin apareixent a causa de factors com la ubicació general derivada de la direcció de l'usuari. Els serveis d'inclusió en directori seran gratuïts referenciats en la pròpia web. Ineo Prototipos SL no pot garantir l'exactitud en tot moment de les dades consignades en les fitxes i anuncis que puguin aparèixer a la web, però l'empresa procurarà que es mantinguin actualitzades i expressin informació veraç.

Dades de navegació

En navegar per la web d'Ineo Prototipos SL es poden recollir les dades següents no identificables:

  • Adreces IP, registre d’ús dels serveis i llocs, ubicació geogràfica aproximada.
  • Altres dades identificatives que no es poden fer servir per a identificar a l’usuari, entre les quals estan les relacionades amb l’hàbit de navegació de l’usuari mitjançant els serveis de tercers. Aquesta web fa servir els serveis d’anàlisi de tercers Google Analytics i Search Console

Ineo Prototipos SL fa servir aquesta informació per administrar el lloc, analitzar tendències, per recopilar informació demogràfica (de la base d'usuaris en el seu conjunt) i per rastrejar els moviments dels usuaris al lloc web.

Drets de l'usuari al facilitar dades personals

Les persones interessades tenen dret a l'accés, rectificació i supressió de les seves dades personals. Per exemple per rectificar dades inexactes en el cas de la rectificació o per suprimir les dades quan aquests ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits.

En qualsevol cas les persones interessades tenen dret a rebre confirmació referent a si a la web de Ineo Prototipos SL s'estan tractant dades personals, els concerneixin o no.

Els interessats podran sol·licitar, en determinades circumstàncies, la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas només els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

Els interessats podran, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, oposar-se al tractament de les seves dades. Excepte per motius legítims imperiosos, o per l'exercici o la defensa de possibles reclamacions, Ineo Prototipos SL deixarà de tractar les dades.

L'exercici dels drets de l'interessat podrà exercir-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Secret i seguretat de les dades personals

Ineo Prototipos SL es compromet a l'ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los d'acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptant totes les mesures per evitar la pèrdua, alteració, accés o tractament no autoritzat (Per exemple els protocols Https), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

La violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers no pot ser garantida per Ineo Prototipos SL, l'empresa no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d'Internet.

Exactitud i veracitat de les dades

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades remeses al web de Ineo Prototipos SL, la nostra empresa queda eximida de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades i garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'autenticitat, exactitud i vigència de les dades personals facilitades. Per tant, l'usuari accepta que proporciona informació correcta i completa en els formularis de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L'usuari declara que accepta i consent el tractament de les dades de caràcter personal per part de Ineo Prototipos SL en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat, havent estat informat al respecte de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal.

Canvis en la política de privacitat

Ineo Prototipos SL es reserva el dret de modificar la present política per adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. El prestador informarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

Ineo Prototipos SL no realitza pràctiques de SPAM, d'acord amb la LSSICE. No envia correus comercials per via electrònica si no han estat prèviament autoritzats o sol·licitats per l'usuari. L'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí o notícies en els diferents formularis existents en aquesta web.

Ineo Prototipos SL es compromet, d'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Documento revisat el 20/04/2018