Pintat de peces

  La qualitat del pintat en les peces finals i prototips és molt important. Una bona aplicació en unes instal·lacions d'última generació garanteix un resultat excel·lent.

  Pintat de peces


  El pintat de peces i prototips és una part molt important del procés de producció. El saber fer en l'aplicació de pintura en peces prototip i sèries curtes exigeix un compromís per a un bon resultat.

  A Ineo disposem d'unes instal·lacions d'última generació i personal qualificat per a la realització de treballs de pintura d'altes prestacions.

  Proveïm del nostre servei de pintura a empreses del sector d'automoció, línia blanca, il·luminació, cosmètica i laboratoris mèdics, que precisen d'acabats d'alt nivell, aportant valor al seu producte.

  Objectiu d'un bon pintat

  L'objectiu principal del pintat de peces i sèries curtes és protegir-les de les agressions a què puguin ser sotmeses i donar a la peça un millor aspecte estètic, per tal de complir amb els requeriments de qualitat desitjats pel client.

  El procés de pintat

  El procés per a l'aplicació de pintura consta de tres operacions:
  Preparació de la superfície:


  En aquest primer pas, vam eliminar qualsevol possible contaminació de la peça a pintar i apliquem un ancoratge que ajuda a l'adherència de les capes finals de pintura.

  Pintat de peces - Preparació superfície - Ineo
  Aplicació del producte:


  Amb la superfície preparada i un cop seleccionat el producte i acabat requerit pel client, passem a l'aplicació de la pintura. Per a una òptima aplicació, disposem d'uns equips i instal·lacions d'última generació: cabines de raig de sorra, box de poliment, cabina de pintura pressuritzada amb control de temperatura i equips de generació i filtració d'aire.

  Pintat de peces - Cabina de pintura - Aplicació producte - Ineo
  Assecat de la pintura:


  Per a un correcte assecat de les peces i prototips, vam realitzar aquesta última fase del procés amb l'ajuda de forns d'assecatge i el control de temperatura de la cabina de pintat.

  Pintat de peces - Secat de pintura a cabina - Ineo

  T'assessorem per trobar la solució que millor s'adapti a les teves necessitats

  Podem pintar tot tipus de peces i prototips fabricats amb les principals tecnologies de fabricació additiva: Sinteritzat Làser (SLS), Estereolitografia ( SLA), Modelatge per Deposició Fosa (FDM), Multifusionjet (MFJ) o mitjançant altres sistemes de fabricació; Colada al buit (Vacuum Càsting), CNC, Injecció. Disposem d'una àmplia gamma de colors i acabats.

  Tecnologies disponibles a Ineo per a la fabricació de peces

  Creiem que la tecnologia o materials no han de limitar la capacitat del dissenyador per poder desenvolupar productes. Trobarem la combinació de tecnologia, materials i acabats adequats per donar forma al projecte. Per a això, disposem de diverses tecnologies de fabricació i multitud de diferents materials.
  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació
  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es