Fabricació additiva

  La fabricació additiva és un nou concepte que ajuda a reduir els temps de lliurament i el cost dels productes fabricats. La impressió 3D permet la millora del seu disseny i característiques mecàniques, una òptima funcionalitat i la fabricació en sèrie.

  Fabricació additiva / impressió 3D


  Les tecnologies de fabricació additiva realitzen el procés de construcció afegint capes de material a partir d'una geometria 3D.

  La producció en sèrie mitjançant impressió 3D redueix el termini de temps de posada en el mercat dels productes, elimina la necessitat d'invertir en eines de fabricació, facilita la creació de dissenys funcionals independentment de la seva geometria, permet el disseny de components complexos i facilita la revisió i actualització constant del disseny.

  El concepte de fabricació additiva sol emprar-se en entorns industrials i/o professionals. Aquesta fabricació no defineix la tecnologia a utilitzar, ja que en funció de cada projecte s'emprarà la més adequada: estereolitografia (SLA), sinteritzat làser (SLS), modelat per deposició fosa (FDM) o altres.

  Avantatges de la fabricació additiva

  • Creació de geometries complicades (per a altres tecnologies de fabricació):
  • Formes naturals
  • Geometries amb buidats interns
  • Dissenys fractals
  • Evitar acoblaments
  • Dissenys ergonòmics
  • RAPIDESA: ajuda a la innovació

  Aplicacions de la fabricació additiva

  • Indústria aeronàutica
  • Indústria automobilística
  • Maquinària industrial
  • Medicina
  • Productes de consum personalitzats
  • Arquitectura i interiorisme
  • Eines i elements de producció

  Inicia la teva producció en sèrie amb la fabricació additiva

  Optimitzant el disseny per a impressió 3D, la producció en sèrie fa realitat una nova forma de fabricar. Aquest mètode de producció està canviant radicalment alguns sectors de la indústria, facilitant la personalització dels productes i transformant la cadena de subministrament.

  Certificats en fabricació additiva

  A Ineo comptem amb una àmplia experiència en impressió 3D i estem certificats, assegurant la qualitat dels nostres processos mitjançant la norma ISO 9001: 2015. Podem assessorar-te sobre la millor manera d'aplicar la fabricació additiva al teu sector, ja que comptem amb instal·lacions i equip tècnic adequats per a fer-ho.

  Pots aplicar la fabricació additiva en el teu sector?

  La nostra experiència i les tecnologies que utilitzem ens permeten donar suport als nostres clients en les seves noves idees i projectes, col·laborant durant les etapes del disseny, desenvolupament i / o producció. Un dels nostres objectius principals és optimitzar la productivitat i rendibilitat dels nostres clients.

  Contacta amb nosaltres per saber com podem oferir-te els avantatges de la fabricació additiva

  No importa la fase en què es trobi el teu projecte (concepte inicial, prototip, proves o fins i tot producció): parla amb nosaltres per saber com podem proporcionar-te els avantatges que t'ofereix la fabricació additiva.

  Tecnologias de fabricació additiva disponibles a Ineo

  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació

  Raons per confiar en Ineo

  Experiència

  Les persones que formem l'equip de Ineo posseïm una àmplia experiència i podem aplicar la tecnologia més adequada al teu projecte.

  Tecnologia

  Tenim la innovació impresa en el nostre ADN. La millora contínua està sempre present en el nostre sistema de treball i això ens permet oferir un millor servei.

  Empatia

  Explica'ns la teva idea; podem ajudar-te.

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es