Mecanitzat (CNC)

  Disposem del coneixement i la capacitat per realitzar mecanitzat CNC per a la fabricació de peces d'alta precisió (peces úniques o sèries curtes producció), en materials tècnics, plàstics o metalls.

  Mecanitzat (CNC)


  El mecanitzat (CNC) és un procés de fabricació en el qual es realitzen un conjunt d'operacions per fabricar les peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per ordinador (CNC), partint de dades 3D i un programa de mecanitzat CAM, es realitzen les tasques programades de forma automàtica.

  Les nostres màquines de 3 i 5 eixos, per la seva flexibilitat, precisió i versatilitat, ajuden a reduir els temps de fabricació minimitzant els errors. A Ineo oferim la mecanització de peces úniques o sèries curtes de peces a partir d'una àmplia gamma de materials tècnics, tant plàstics com metalls.

  Independentment de la mida, complexitat de disseny o quantitat de peces, el nostre equip experimentat i maquinària ens permet obtenir acabats superficials excel·lents a uns preus i terminis molt competitius.

  La indústria utilitza centres de mecanitzat per optimitzar els seus processos, ja que en una mateixa màquina es realitzen operacions de fresat, trepat i tornejat.

  Aplicacions del mecanitzat (CNC)

  • Mecanitzat de plàstics i metalls tècnics
  • Mecanitzat de models màster per motlles de silicona
  • Mecanitzat de peces úniques prototip
  • Mecanitzat de sèries curtes en material final
  Mecanitzat CNC - Aplicacions - Peces mecanitzades - Ineo
  Mecanitzat CNC - Sectors - Sector aeronaútic - Ineo

  Principals sectors

  • Automoció
  • Aeronàutica
  • Indústria naval
  • Indústria ferroviària
  • Enginyeria

  Ens agradaria col·laborar amb tu durant el procés de desenvolupament del teu projecte

  El nostre equip tècnic i d'atenció a el client pot ajudar-te a trobar la solució més adequada per a la fabricació dels teus prototips.

  La nostra meta és lliurar la més alta qualitat de models i prototips perquè el client verifiqui fàcilment que el disseny coincideix amb la realitat per a la qual s'ha concebut el producte final, aconseguint el nivell de precisió necessari.

  El nostre equip de gestió de projectes t'ofereix el seu suport durant totes les fases de el projecte, a través d'un seguiment constant del procés de producció de les teves peces.

  I, per descomptat, garantim la total confidencialitat del teu projecte.

  Altres tecnologies i processos de fabricació additiva

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es