Puja el teu arxiu 3D, selecciona la tecnologia d'impressió, material, indica el nombre d'unitats, afegeix-lo a la cistella i fes la teva comanda online.
  Més informació
  Puja el teu arxiu 3D, selecciona la tecnologia d'impressió, material, indica el nombre d'unitats, afegeix-lo a la cistella i fes la teva comanda online.

  Additive Manufacturing

  Prototips, sèries curtes i impressió 3D professional

  Adding together

  Donem forma a la teva projecte

  La nostra missió

  Fabriquem prototips i sèries curtes i realitzem impressió 3D d'una forma àgil, honesta i professional.

  La nostra visió

  La millora contínua dels nostres processos aplicant les últimes tecnologies.

  Tecnologia

  Apliquem les últimes tecnologies de fabricació additiva per produir amb rapidesa peces de qualitat.

  Certificat ISO 9001:2015

  Nº registre certificat: 0.04.18119
  TÜV Rheinland Ibérica Inspection, Certification & Testing S.A.
  Ineo - Tuv - Rheinland
  Ineo - ENAC - certificacion
  Ineo - IAF

  Els nostres serveis

  Posem a la teva disposició una gamma de serveis, tecnologia, materials i acabats, que juntament amb la nostra experiència et permetrà donar forma al teu projecte

  Desenvolupem la idea del client fins a l'obtenció d'un disseny llest per ser fabricat. Amb la realització del 3D definitiu, tenim la capacitat de fabricar prototips per a la validació prèvia de la geometria CAD abans de la industrialització del producte.

  Les tecnologies i materials d'impressió 3D permeten obtenir prototips de forma ràpida, facilitant als dissenyadors i enginyers la realització d'anàlisis funcionals i visuals dels seus dissenys reduint temps i costos de desenvolupament.

  La fabricació de sèries curtes i peces mitjançant tecnologia additiva és especialment indicada quan es requereix la comercialització de forma ràpida, la necessitat d'avaluar la peça abans de la producció o la realització d'una anàlisi de mercat.

  Quan es requereix d'un acabat altament realista, estem especialitzats en: pintats -acabats brillants, setinats, mats i texturats-, hidrografia, metal·litzats, sorrejats, decapats i tampografies.

  La nostra experiència i capacitat per entendre les necessitats del client garanteix la qualitat del pintat del producte. Pintem tot tipus de peces i prototips fabricats amb les principals tecnologies de fabricació additiva i altres sistemes de producció.

  Fabriquem sèries curtes de peces en silicona que ofereixen una gran versatilitat i resistència a altes temperatures per al sector industrial, metge i alimentari, complint amb la normativa FDA (Food and Drug Administration, USA).

  Fabriquem maquetes i models a escala, mitjançant tecnologia d'impressió 3D o la realització del modelatge en escuma, per obtenir un model visual a partir d'un esbós o de plans 2D. Realitzem tots els acabats superficials que el client necessita.

  Fabriquem aquells útils que el client necessita per optimitzar el seu procés productiu, facilitant les tasques de muntatge, acoblament, inspecció i qualitat. Ens adaptem als requeriments tècnics indicats en cada cas.

  Combinem la fabricació mitjançant impressió 3D amb el sistema tradicional per obtenir els models de fosa que ens permeten produir peces d'alumini i altres tipus de metall fos. Això ens permet reduir cost i termini de lliurament.

  Tecnologies de fabricació disponibles a Ineo

  Fabricació additiva
  Estereolitografia (SLA)

  Estereolitografia (SLA)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual s'aconsegueixen peces de resina epoxi amb excel·lent reproducció dels detalls i precisió, que permeten diferents acabats superficials.

  Més informació
  Sinteritzat Làser (SLS)

  Sinteritzat Làser (SLS)

  Tecnologia de fabricació additiva que permet obtenir peces funcionals amb un excel·lent comportament mecànic que poden ser utilitzades per a múltiples aplicacions.

  Més informació
  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Modelatge Deposició Fosa (FDM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces amb gran varietat de termoplàstics d'altes prestacions i materials homologats per a la indústria aeronàutica.

  Més informació
  Impressió 3D en metall (SLM)

  Impressió 3D en metall (SLM)

  Tecnologia de fabricació additiva, mitjançant la qual es poden fabricar peces de metall de gran complexitat de manera ràpida i que proporciona una flexibilitat de disseny gairebé sense límits..

  Més informació
  Altres tecnologies
  Colada al buit

  Colada al buit

  Tecnologia de fabricació que permet reproduir peces en resina de poliuretà mitjançant un motlle de silicona. Aquesta tècnica permet la producció ràpida de prototips, sèries curtes i peces per a ús final d'alta qualitat.

  Més informació
  Mecanitzat (CNC)

  Mecanitzat (CNC)

  Tecnologia de fabricació que permet fabricar peces mitjançant l'extracció de material a partir d'un bloc. Aquestes operacions es realitzen en màquines de Control Numèric per Ordinador (CNC).

  Més informació
  Motlles prototip d'injecció

  Motlles prototip d'injecció

  Tecnologia de fabricació per a la producció de sèries de peces de plàstic i metall en material final de sèrie; els Motlles Prototip permeten fabricar peces com a pas previ a la fabricació a gran escala.

  Més informació
  Estampació metàl·lica

  Estampació metàl·lica

  L'estampació metàl·lica és una tecnologia de fabricació que permet obtenir peces metàl·liques sotmetent el material a una càrrega de compressió entre dos motlles, que són estampes o matrius d'acer.

  Més informació

  La nostra experiència professional, al servei dels teus projectes

  1

  Assessorament en el disseny i desenvolupament de la teva idea o producte

  2

  Suport continu al llarg del projecte

  3

  Fabricació de peces amb la tecnologia més adequada per a cada necessitat

  4

  Màxima confidencialitat

  5

  Terminis de lliurament ajustats

  Orbital.40

  Parc científic i tecnològic de Terrassa
  Som membres de Orbital.40 com a empresa col·laboradora des de la seva fundació

  Lloc web Orbital.40

  Orbital 40 parque científico Terrassa - Ineo

  Clients

  BENEDITO Design
  BJC
  BSH Hausgeräte GmbH
  Bultaco
  Circutor
  MAHLE
  RIEJU
  SENSOFAR
  SHAD
  valira
  YASUNI

  Raons per confiar en Ineo

  Experiència

  Les persones que componen l'equip de Ineo posseïm una àmplia experiència i podem aplicar la tecnologia més adequada al teu projecte.

  Tecnologia

  Tenim la innovació impresa en el nostre ADN. La millora contínua està sempre present en el nostre sistema de treball i això ens permet oferir un millor servei.

  Empatia

  Explica'ns la teva idea; podem ajudar-te.

  INEO PROTOTIPOS S.L. Disseny i fabricació de prototips i sèries curtes.
  C/Avenc del Daví, 6 Pol.Ind.Can Petit Terrassa, Barcelona 08227
  Tel. +34 937 337 000 Email: contact@ineo.es

  Protected with SiteGuarding.com Antivirus Protection